Monday, March 4, 2013

Analytics Outsourcing


Analytics Outsourcing

In de huidige wereld, outsourcing is geen nieuw fenomeen. In de laatste twee decennia is het al veranderd de manier van zaken wereldwijd wordt gedaan. Sinds de komst en de goede bereikbaarheid van telecom, internet en aanverwante technologieën, het is langzaam niet meer uit of er een taak wordt uitgevoerd in uw kantoor op Wall Street, New York of in een technologisch park aan de rand van New Delhi, India. Waar het om gaat is de plaats waar het werk kan meest efficiënt kunnen worden uitgevoerd en dient de lange termijn in het belang van de aandeelhouder waarde.

Outsourcing begon met minder complexe bedrijfsprocessen (zoals call centers dwz BPOs) en met de tijd meer complexe en bedrijfskritische processen en taken ook begonnen met het krijgen uitbesteed. De vroege voorbeelden zijn perifere juridische en documentatie processen, medische processen enz. Toen kwam de grote jongen-software ontwerpen, ontwikkelen en alle IT-outsourcing.

Kennis proces outsourcing (KPO) in het algemeen en analytics outsourcing in specifieke is een beetje nieuw fenomeen, hoewel zeer populair nu. Bedrijven willen om gebruik te maken van de beschikbaarheid van gespecialiseerde KPO bedrijven met diepgaande kennis van zaken in off shore locaties, zoals India met hoogopgeleide arbeidskrachten. Deze dienstverleners te behandelen een aantal van de meest kritische processen van de klant bedrijf nu en ze deze taken met een betere efficiëntie, terwijl ook het geven van een substantieel kostenvoordeel.

India als outsourcing bestemming heeft de weg getoond sinds het begin. De redenen zijn legio-gemakkelijke beschikbaarheid van een goed geschoolde beroepsbevolking, topklasse telecom-en technologie-infrastructuur, terwijl de loonkosten arbitrage een paar te noemen. En als het bedrijfsleven wordt meer comfortabel met een hogere einde en meer complexe bedrijfsprocessen, zoals data-analyse, de India voordeel blijft groeien.

Gegevens analytics helpt bedrijven om het volledige potentieel van hun gegevens te ontsluiten, nuttige inzichten te genereren en betere zakelijke beslissingen te nemen. Outsourcing data analytics maakt zo veel zin, want het is een zeer gespecialiseerde veld dat expertise vereist op terreinen als statistiek, economie, business intelligence, IT en vereist ook domeinexpertise. Door het uitbesteden van analyses aan bedrijven in India, kunnen bedrijven het optimaliseren van hun operationele efficiëntie, een betere kwaliteit resultaten en tegelijkertijd kosten te besparen.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.